17 iulie 2013 – Concurs de aventura

 Distractie mare cu Red de la Radio Prahova si Silviu de la Fun4Kids la concursul de aventura. 24 de prichindei si 24 de juniori au participat la probele pregatite la Vara copiilor pentru cei mai isteti si fortosi copii. Dupa ce au sarit pe bucati de puzzle, au mers pe scandura si au aruncat la tinta s-au ales semifinalistii concursului principal. In semifinala concurentii au mers si cu labutele au aruncat la cos sau au umflat baloane. Cel mai solicitant traseu l-au avut de parcurs cei 6 finalisti, ei acumuland puncte de la aruncat la cos, dat in popice si aruncat la tinta. Cei mai buni si norocosi au fost :

 Locul I juniori – Claudiu Adam  – 10 ani

 Locul II juniori – Clara Tane – 10 ani        

 Locul III juniori –  Darian Stan - 8 ani

 Locul I prichindei – Ruxandra Predescu  - 5 ani

 Locul II prichindei – Bianca Teodorescu - 6 ani    

 Locul III prichindei – Nora Popescu - 7 ani

 Castigatori au fost si restul copiilor care au compus puzzle-uri turistice, au realizat tablouri la atelierul de creatie APDT PH, s-au jucat popice urbane la Centrul Europe Direct, au aruncat la tinta Happy Dental si s-au pictat pe fata la Fun4Kids. Toti copii au simtit gustul copilariei cu inghetata Napoca. Cei mai buni dintre concurenti au primit tricouri BIBI Vacanta. 

Peter Pan si Tinkerbell au fost invitatii speciali ai acestui eveniment.

 

10 iulie 2013 – Concurs de biciclete

Mare concurs mare. Pe 10 iulie am desemnat cei mai buni biciclisti de la Vara Copiilor. Din 52 de copii inscrisi s-au ales cate 3 invingatori la prichindei si juniori.

Castigatorii concursului la juniori au fost :
Locul I – Luca Danescu – 9 ani
Locul II – Fabiana Dumitrescu – 10 ani
Locul III – Andrei Preda - 9 ani
Castigatorii concursului la prichindei au fost :
Locul I – Cristian Iacob - 7 ani
Locul II – Robert Stoica – 7 ani
Locul III – Daria Banciu - 7 ani

 

3 iulie 2013 – Desen pe asfalt

site3 iulie a fost ziua in care am dat startul distractiei la Vara Copiilor. Tema principala de concurs abordata a fost desenul pe asfalt si astfel prichindeii si juniorii ne-au incantat cu imagini ale castelelor indragite de ei.

 

 Castigatorii concursului la juniori au fost :

Site2

 Locul I – Adela Prodan – 8 ani

 Locul II – Teodora Anghel – 11 ani          

 Locul III – Ana Maria Dumitrescu - 9 ani

 

    Castigatorii concursului la prichindei au fost :

Site3

 Locul I – Eric Stoichiciu - 7 ani

 Locul II – Sebastian Cazacu – 7 ani          

 Locul III – Maria Damian - 4 ani 

  

 5.09.2012

IMG 0049Astazi am "dat-o in bara" impreuna cu cei mai buni fotbalisti prichindei si juniori. Ne-am jucat si la concursurile Fun4Kids dar si cu puzzle-urile cu teme turistice. La final toti copiii prezenti au sutat pe poarta si au primit premii. 

 Va asteptam si la editia Vara Copiilor 2013.

 

29.08.2012

29 august a insemnat pentru participantii la Vara Copiilor ziua in care ne-am distrat alergand, cantand cu cei de la Fun4Kids si rezolvand puzzle-uri cu harta si obiectivele din Prahova. Castigatorii au mancat inghetata Napoca, au baut suc Tedi, bilete la Vacanta la muzeu si la Muzeu, au primit pistoale cu apa, palete de badmington, mingii, tricouri BIBI Touring si diplome.

Distractia continua miercurea viitoare cu un concurs de fotbal , concursuri de puzzle si Fun4Kids.

Pentru a vedea cum a fost intra  aici.

 

22.08.2012

Dupa ce ne-au incantat cantecele interpretate deMadalina Cernat am asistat la o adevarata competitie intre juniori si prichindei. Fiecare ne-a aratat cum stie sa cante mai bine, ajutati si incurajati de Pali si Silviu. Lupta a fost stransa si de aceea am reusit sa ajungem in noapte si sa cantam sub clar de luna.

Cei mai buni prichindei la karaoke au fost :

Bianca Radulescu – locul I

Alexia Pancu – locul II

Bianca Dellzzero – locul III,

iar la juniori:

Leonard Stanciu – locul I

Andreea Plachta – locul II

Catrina Crista – locul III

Toti cei prezenti au castigat inghetata Napoca, sucuri Tedi, jetoane pentru facepainting, tricouri Bebe All. 6 micuti au participat la concursul de puzzle si ne-au aratat cat de buni sunt, iar restul pe langa karaoke sau jucat cu cei de la Fun4Kids.

Distractia continua cu concursul de alergare miercuri, 29 august, unde va fi alaturi de noi Corina Ungureanu, marea gimnasta a Romaniei.

Pentru a vedea cum a fost intra aici. 

 

 15.08.2012

15 august, o editie Vara Copiilor la inaltime.
Ieri, 15 august, ne-am intalnit in Parcul Tineretului sa ne jucam baschet, cu cei de la Fun4Kids si sa facem puzzle. Copiii au mancat inghetata Napoca, au baut suc Tedi, au purtat tricouri Bebe All si s-au jucat baschet cu cei de la Asesoft. Au fost alaturi de noi componentii echipei Asesoft sip e langa o mica demonstratie de baschet au oferit castigatorilor echipamente de sport si mingii de baschet de la Zen Sport . Catalin Burlacu, Virgil Stanescu, Levente Szijarto, Alexander Vlahovic, Vlad Negoitescu, Robert Nyakundi si Ionut Georgescu au acordat premii celor mai buni prichindei la baschet Cristian Berteanu (locul I), Dan Cristian Mihai (locul II) si Ariana Vulcan (locul III) si cei mai buni juniori David Rudai (locul I), Alexandru Vartas (locul II) si Floricel Luca (locul III).
Va asteptam sa ne distram si in urmatoarele 3 editii: karoke, alergare si fotbal.

 Pentru a vedea cum a fost intra aici. 

 

8.08.2012 

Dansand in ploaie ar fi trebuit sa denumim editia de ieri a evenimentului Vara Copiilor. Pentru cei care nu au fost alaturi de noi ieri va spunem ca ati ratat cea mai mare distractie a verii. Juniorii si prichindeii finalisti ne-au oferit un spectacol frumos de dans in ploaie ajutati un pic de natura.

 Ca in fiecare saptamana ne-am distrat  alaturi de Marius, DJ Radio Prahova, echipa Fun4 Kids, voluntarii APDT PH si AIDC  si Nicu Bucur , invitat special care le-a aratat viitorilor mari dansatori cativa pasi de dans . Toti copiii prezenti au mancat inghetata Napoca, au baut suc Tedi, s-au desenat pe fata, s-au dat pe tobogan si in trambulina. Cei mai buni dintre ei au primit tricouri BIBI Touring, premii de la Muzeul de Arta si jucarii.

 Saptaman viitoare va asteptam sa jucam baschet alaturi de invitatii de la Asesoft.

 Pentru a vedea cum a fost da click aici.

  

1.08.2012

Dansand in ploaie ar fi trebuit sa denumim editia de ieri a evenimentului Vara Copiilor. Pentru cei care nu au fost alaturi de noi ieri va spunem ca ati ratat cea mai mare distractie a verii. Juniorii si prichindeii finalisti ne-au oferit un spectacol frumos de dans in ploaie ajutati un pic de natura.
Ca in fiecare saptamana ne-am distrat alaturi de Marius, DJ Radio Prahova, echipa Fun4 Kids, voluntarii APDT PH si AIDC si Nicu Bucur , invitat special care le-a aratat viitorilor mari dansatori cativa pasi de dans . Toti copiii prezenti au mancat inghetata Napoca, au baut suc Tedi, s-au desenat pe fata, s-au dat pe tobogan si in trambulina. Cei mai buni dintre ei au primit tricouri BIBI Touring, premii de la Muzeul de Arta si jucarii.

 Pentru a vedea cum a fost da click aici.

 

 25.07.2012

Pe langa concursul de popice copii au aflat cateva practici de prim ajutor de la dl. Ciobanu, reprezentantul Crucea Rosie Prahova, au rezolvat un puzzle care reprezenta harta judetului Prahova, s-au jucat cu cei de la Fun4 Kidssi au raspuns la intrebarile lui Pali, moderatorul evenimentului si Dj Radio Prahova .

 

Toti copii care au castigat au primit premii de la Tymbark si Bibi Touring si premii surpriza din partea organizatorilor.

 Va asteptam la urmatoarele editii cu surprise din ce in ce mai frumoase!

 Pentru a vedea cum a fost da click aici.

 

18.07.2012

Multumim celor care au fost alaturi de noi in Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia si au participat la concursul de biciclete/triciclete si multiplele concursuri din cadrul evenimentului.

Alaturi de noi a fost campionul national la mountain bike, Marian Frunzeanu, care i-a incurajat pe concurenti si i-a premiat pe cei mai buni.

  • locul 1 - Tudor Dobrita
  • locul 2 - Mara Popescu
  • locul 3 - Darian Stan
  • mentiune - Roberto Popescu

Campionii juniori au fost:

  • locul 1 - Tudor Bucurescu
  • locul 2 - Andreas Ispas
  • locul 3 - Alina Manu
  • mentiune - Alin Iacob.

Felicitari castigatorilor si celor care au participat si multumim sponsorilor pentru premiile acordate!

Pentru a vedea cum a fost da click aici

 

11.07.2012

Miercuri,11 iulie a inceput cel mai important eveniment al verii, Vara Copiilor.

Dupa o scurta ploaie de vara care a facut sa avem o tempratura numai buna pentru desenat pe asfalt ne-am reunit la pista de biciclete din Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia.

Cu mic cu mare am intrat in atmosfera competitiilor verii. 20 dintre copilasii veniti in parc s-au inscris la concursul de desene pe asfalt care ne-a oferit surpriza unor micuti artisti care ne-au prezentat cum arata o vacanta de vara ideala pentru ei.

Asa cum veti putea vedea si in poze ne-am distrat de minune, ne-am desenat pe fata, am baut suc sau am tras de sfoara.

Aceasta intalnire a fost doar inceputul unor seri de miercuri de neuitat pentru copiii intre 3 si 12 ani care vin sa participe la Vara Copiilor.

Va asteptam si pe voi! Miercurea viitoare ne intrecem cu bicicletele/tricicletele.

Pentru a vedea cum a fost intra aici. 

 

Organizatori:

APDTPH

Sigle RPH noua 

Cu sprijinul:

CJPH

Primaria Ploiesti

BIBI Vacanta

fun

aidc 

europe

Business Designer

Sponsori:

Napoca logo cu splash

Happy Dental

Pasul schiorilor

cursuri

Tomas